Slimmer met het systeem is uit!

Header leiderschap 2.jpg

Het boek ‘Slimmer met het Systeem’ is uit!

Het is zover. Mijn eerste boek is uit. Een kort en bondig overzicht over de belangrijkste inzichten van systemisch werk voor leiders.

De uitdagingen waar organisaties voor staan worden steeds complexer. Tegelijkertijd stijgt de behoefte aan professionele autonomie en zelforganisatie. Om een antwoord te bieden aan beide uitdagingen, hebben leidinggevenden juist een cruciale positie.

Dit boek laat op basis van een systemische benadering zien
welke rol jij als leidinggevende kunt spelen. Wat je vanuit systemisch perspectief kunt doen en wat je beter kunt laten. Veelvoorkomende vraagstukken en systemische begrippen worden stap voor stap ontleed zonder aan diepgang te verliezen.

Het boek Slimmer met het systeem is een praktische vertaling voor leiders in organisaties van het eerder verschenen boek Tegen de stroom mee. Je kunt het boek bestellen via: https://www.hetnoorderlicht.com/slimmer-het-het-systeem/

Slimmer met het systeem is een kort maar krachtig boek en is goed weg te lezen in een dagdeel. Zo krijg je als leidinggevende steeds meer grip op wat in eerste instantie onzichtbaar lijkt, maar toch zo bepalend is.
— https://www.managementboek.nl/recensies/9789492331946#artikel-10288
Vorige
Vorige

Systemisch leiderschap in tijden van onzekerheid en afstand

Volgende
Volgende

Mijn eerste ervaringen als leidinggevende